VOUWTENT - PLOOITENT


Vouwtent kopen? Welkom bij de dealer van de absolute speciaalzaak voor vouwtenten en de accessoires ervoor.  De plooitent is eenvoudig en binnen de minuut op te zetten zonder extra materiaal en is geschikt voor binnen- en buitengebruik. Het frame gaat open en dicht als een accordeon, ideaal om uw pop-up tent dus snel te plaatsen of op te bergen. Door zijn gebruiksgemak, wordt de vouwtent ook vaak ingezet als markttent of marktkraam tent.

Waarom steeds een partytent huren als u er één kan kopen aan deze scherpe prijzen?

Wij hebben zelfs een reeks kleuren (zwart, wit, grijs, zand, donkerblauw,…) uit voorraad leverbaarWist u dat deze feesttent volledig naar uw wensen kan aangepast worden? Zowel het dak als de zijwanden zijn volledig bedrukbaar!

Zet uw bedrijf of merk in de kijker met onze vouwbare partytent, uw partner op elk evenement of feest.

​Bij ons bent u bij de specialist om een vouwtent te kopen. Al jaren investeert Partyspace in constante verbeteringen in de kwaliteit van plooitenten. Zo zijn ons vouwtenten uitgegroeid tot de meest stevige en makkelijkst op te zetten en op te vouwen plooitenten die u op de markt kunt vinden.

​Gezien de professionele kwaliteit vindt u zeer vaak een vouwtent van ons op beurzen, events, markten, opendeurdagen,...

​Het dak van een plooitent is niet alleen beschikbaar in een brede waaier van verschillende kleuren, maar u kunt daarenboven er ook voor kiezen om een deel of het volledige dak te bedrukken met uw logo of met bijvoorbeeld de merken uit uw gamma.

Daarenboven hebben we steeds een ruime voorraad vouwtenten op voorraad.

​Ons logistiek systeem is zo soepel dat we zeer snel kunnen inspelen op de vcraag naar partytenten en vouwtenten.

Vouwtenten kopen voor privé-gebruik

Iemand die een plooitent koopt, kan genieten van de vele mogelijkheden ervan. Je kan een vouwtent perfect gebruiken als zonnewering tijdens een snikhete zomerdag. In principe plaats je een vouwtent bijna even snel op als een paraplu maar beschik je dadelijk over een ruimere schaduwrijke zone. Toch even last van een koude wind? Plaats dan gewoon en zijwand in je plooitent en klaar is kees.

Maar niet alleen voor zonnige momenten is een plooitent een goede oplossing. Heb je BBQ gepland maar valt het weer wat tegen, dan kan je de plooitent inzetten als beschutting voor zowel jouw barbeque als voor je gasten.

Met de optionele zijwanden, maak je een vouwtent compleet wind- en waterdicht.

Plooitent zijn te koop van 2.5 x 2.5m tot en met 4x8m.

Professioneel gebruik van een plooitent

​Plooitenten worden ook zeer vaak ingezet voor professioneel gebruik. Gezien het compacte formaat en de snelle plaatsing zijn de mogelijkheden legio.

​Een vouwtent wordt zeer vaak gebruikt als markttent, op evenementen, als horecatentje of overkapping van een terras, enz... Maar ook bij aannemmers in de bouw worden plooitenten vaak ingezet als beschutting tegen minder goede weersomstandigheden of tijdelijk als atelier op een werf.

Bedrukte plooitent kopen

Zowel het dakzeil als de zijwanden kan je daarenboven laten bedrukken met logo's en informatie.

Voor het dak van de vouwtent kunt u kiezen voor bedrukking op ofwel de verticaal opstaande boord van het dak of de schuine wanden van het dak of uiteraard voor een volledige bedrukking van het dak. Ook de zijwanden van vouwtenten kunnen bedrukt worden.


KWALITEITSKENMERKEN VOUWTENTEN OF PLOOITENTEN

We verkopen geen plooitenten met een dakzeil in het minderwaardige PolyEthyleen.
U hebt de keuze tussen
- Polyester 420d 320 gr/m²
- PVC Light 450 gr/m² of
- Bedrukkingen gebeuren op Polyester 600D 235gr/m²

De toppalen zijn voorzien van een plastic beschermdop en het dakzeil beschikt over een dubbele bescherming en een trektouw om het vast te maken.
Zware toppaal in aluminium 40x40mm.
De PVC bescherming bovenop de palen voorkomt beschadigingen tijdens het gebruik, het opzetten en het transport van de tent.
Verbindingsstukken zonder scherpe hoeken om 
beschadiging te voorkomen.
Een regelbare kliksluiting zodat het dak steeds perfect op spanning wordt gezet.  
Vaak worden hiervoor velcro lussen gebruikt die op termijn kunnen afscheuren.
Onze hoek- en toppalen zijn ook binnenin versterkt waardoor de compactere 40x40 mm buis extra stevig is.
Lussen voorzien van een roestvrije RVS-haak, op de hoeken van het dakzeil zorgen ervoor dat de tent makkelijk
wordt vastgelegd met stormriemen.
De uitschuifbare palen zijn voorzien van een trekpin en een zware ring. Een trekpin is veel duurzamer dan een drukknop. Deze ring zit in plasic gegoten en kan dus niet kapot worden getrokken.
Een extra plastic glijstuk zorgt ervoor dat de paal vlotter uitschuift. De aluminium onderdelen komen hierdoor niet onderling  met elkaar in contact, waardoor de palen zonder geluid of schade kunnen uitschuiven.
Alle  verbindingsstukken zijn vervaardigd uit aluminium. Geen gebruik van onderdelen uit pvc of glasvezel die minder vormvast of breukbestendig zijn. 

Alle vijzen, bouten en moeren zijn vervaardigd uit roestbestendig vernikkeld staal. 
Verzinkte stalen tentvoeten, voorzien van gaten voor het vastzetten van de tent met haringen.
Schaarstukken in geanodiseerde aluminium met 2mm wanddikte, binnenin versterkt.
Alle zichtbare delen, zoals de velcro en ritsen, zijn in dezelfde kleur als het dakzeil.
Het dakzeil is op de hoekpunten en aan de contactpunten met het frame dubbelzijdig uitgevoerd in het zeer sterke PVC van 650 gr/m².
Het dakzeil is rondom rond voorzien van een 5cm brede velcroband voor een extra stevige bevestiging van de optionele zijwanden en regengoten. 
De zijwanden worden over hun volledige hoogte aan de palen bevestigd door middel van een velcroband, niet via enkele lusjes