Bonga Stretchtent of ​nomadentent
Een stretchtent is ideaal voor een stijlvol en strak feest. Alle zeilen van onze stretchtenten zijn brandwerend volgens de Europese brandklasse M2. Daarenboven kan u het doek van een stretchtent wassen in een industriële wasmachine
Op zoek naar een multifunctionele partystent?
Met een stretchtent kunt u werkelijk alle kanten op! Door het rekbare doek en de verplaatsbare klemmen en afspanpunten, kan u deze feesttent opzetten als zonnezeil of reuze luifel, als regenscherm, als lounge area,...
Het doek van deze nomadetent is voorzien van een dubbele zware polymere coating en behaalde het M2-brandcertificaat (brandwerend). Doek en coating zijn behandeld met een hoge UV-filter. De tent is dan ook geschikt voor permanent gebruik buiten.

Bent u op zoek naar de absolute blikvanger of eyecatcher voor evenement of tuinfeest?
Dan bieden onze Bonga stretchtenten u de perfecte oplossing qua stijl, vorm en kwaliteit.
de tent bestaat uit hoogwaardig stretchmateriaal dat met behulp van kabels en palen wordt opgespannen. Dit bijzonder stretchmateriaal leent zich uitstekend voor elke gewenste vormgeving. Door de eleasticiteit van deze stretchtenten, hebt u steeds een waaier aan mogelijkheden bij het opzetten. U kan de nomadetent open, gesloten of semi-open opstellen. Indien u een stretchtent permanent wenst buiten te laten staan, dient u zeker te kiezen voor de dubbel-gecoate serie.

Door de multifunctionaliteit van de zeilen kunt u ze gebruiken als: zonneluifel, regenscherm, lounge area, feesttent,…  Deze stretchtent is door zijn flexibiliteit uiterst makkelijk op te zetten.

Een stretchtent is ideaal voor een stijlvol en strak feest. Alle zeilen van onze stretchtenten zijn brandwerend volgens de Europese brandklasse M2. Daarenboven kan u het doek van een stretchtent wassen in een industriële wasmachine

Een volledige stretchtent is opgebouwd uit 2 paketten :
Pakket 1 bevat het tentzeil van de tretchtent met voldoende aantallen (afhankelijk van het formaat van het zeil) zij- en hoekklemmen, haringen, scheepstouwen, ronde paalkoppen, adapters voor houten palen, paalvoeten en PVC draagtas.
Pakket 2 bevat de aluminium palen voor de nomadentent en een draagtas.
De palensets zijn optioneel, omdat u ook kiezen voor houten palen of palen in bamboe.
De palensets voor stretchtenten die u bij ons vindt zijn vervaardigd uit aluminium en moduleerbaar. U kan dus verschillende paalhoogtes creëren door de palen van deze nomadentent aan elkaar te koppelen​.
image-placeholder.png
image-placeholder.png